Eureka!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Eureka! » 7 клас » Увага! Проект!

Увага! Проект!

Сообщений 1 страница 30 из 37

1

Увага! Увага! Увага!

Учні 7-Б класу розпочали роботу над проектом «Мій рідний край, моя земля!...»
Приєднуйтесь до обговорення на форумі!

« Чому учні українських шкіл спілкуються між собою російською мовою? Що потрібно зробити, щоб в незалежній Україні не стояла проблема рідної мови?»

Цікава пропозиція!
За найбільш вдалі, обґрунтовані і цікаві висловлювання і активну участь в обговоренні ви маєте шанс отримати  "10" балів на сторінку "українська література" в журнал.

0

2

Я гадаю, що вони(учні) розмовляють російською, тому що втомлюються від української, якою розмовляють у школі. а також на мову учнів впливають батьки, які жили в СРСР і у яких навчання в школі було російською. Щоб розмовляти українською, потрібно змалечку розмовляти тільки українською, щоб не хотілось розмовляти російською.   Це все, що я хотіла сказати

Отредактировано Бум-бада-бум-бада-бум-бум (2007-11-22 10:21:26)

0

3

Я вважаю, що потрібно, щоб учням розповіли, що усі мови хороші, але і сказати, що російська мова - це мова людей, що знищували українців, що це мова, якою розмовляли безчесні люди... А також можна зробити в ліцеї "ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ", протягом якого усі б розмовляли тільки українською, наприкінці винагородити ліцеїстів зовсім невеликим солодким призом(наприклад, цукеркою), можливо, тоді учні звикнуть до їхньої рідної мови, і їм, навіть, сподобається розмовляти нею.

0

4

Гарна ідея щодо тижня української мови. Мені подобається

0

5

класно було б

0

6

Я теж так думаю...

0

7

ото ж, особисто мені ця ідея подобається...

Отредактировано Лера (2007-11-26 15:15:23)

0

8

АГА...

0

9

Так-так...

0

10

Єге :)

0

11

Ню-ню...

0

12

угю, наш флуд не знає меж..

0

13

ги-ги-ги :lol:

0

14

Юпі

0

15

Га га :D

0

16

Ги га ги :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

0

17

кхе

0

18

кхи. А я зара буду писати характеристику образу Павлуся з твору За сестрою. Нам по укр.літ. задали

0

19

удачі

0

20

дякую

0

21

та ладно

0

22

Ну ладно - так ладно

0

23

ото правда

0

24

Ага. А до нас Гість завітав. Він зара на головній сторінці форума

0

25

ну то й що?

0

26

просто кажу. А то нема вже що й казати

0

27

Мг-г-г...

0

28

Чого мгикаєш?

0

29

:D рот набитий

0

30

Напевно

0

Вы здесь » Eureka! » 7 клас » Увага! Проект!